Led Display:Prodaja & Montaža & Servis

LED Diplay Full Color RGB

 LED display full color RGB – REKLAME BUDUĆNOSTI

 

-Vrste Led displaya koje nudimo-

-Vanjski led zaslon

-Unutarnji Led zaslon

-Fleksibilni Led zaslon (za šankove,pultove i za vanjske zakrivljene površine)

-Led zaslon za ljekarne

-Led zaslon /semafor/ za stadione i sportske dvorane

-Led zaslon za reklamiranje koji se montira na kamion i slične namjene

Vršimo prodaju LED displaya i montažu po zahtjevu klijenta te njihovo održavanje i servis.
Led display prvenstveno služi kao multimedijalna reklama, na kojoj možete mijenjati sadržaj reklame u željenom vremenskom intervalu.
Mogućnost prikazivanja teksta, promidžbenih poruka, fotografija i video slike sa zvukom ili bez. Ovisno o željama klijenata LED display se radi po Vašim željenim dimenzijama i obliku.

Mogućnost montaže na fasade ili na zemljišta uz objekt na samostojeću posebno izrađenu konstrukciju ili u zatvorenom prostoru trgovačkih centara i slično.
Upravljanje LED displayom odnosno ubacivanje i promjena reklamnog sadržaja vrši se najmodernijm softwerom putem sms poruka ili putem PC tj. interneta.
Za kupnju displaya kontaktirajte nas : kako bih Vas savjetovali koji model i veličina displaya odgovaraju za Vaš objekt i Vašu namjenu displaya, izradit ćemo samo za Vas neobavezujuću ponudu.

U našem aranžmanu nudimo :narudžbu Led displaya po Vašem zahtjevu, izradu konstrukcije, pripremu za montažu /dovođenje elektroinstalacije/, montažu konstrukcije, montažu displaya te puštanje u rad.tkz.”ključ u ruke”

Tehničke karakteristike i tipovi Led display-outdoor

Isporučujemo Led video zaslone /semafore / za stadione i sportske dvorane kao i Led zaslone za stadione koji se postavljaju uz igralište te  služe za reklamiranje  sponzora. 

 


 

 

Prikaz različitih tipova Led display-a za različite namjene

Razlićiti tipovi konstrukcije  i mogućnosti  montaže Led video zaslona

 

Proziran Led display za velike staklene površine

 

Mobilni led display /montaža na kamione-kombi vozila

 

Primjer prikaza slike na modelu p10

Novogodišnja rasvjeta, Arhitekturalna LED rasvjeta, LED žarulje, LED trake, LED dekorativna rasvjeta, LED program za jahte, podvodna LED rasvjeta za bazene i marine, ulična LED rasvjeta, LED Display